Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
16.10.2024.

AF1 EVO: REDEFINING COMFORT AND COOL

Хей хора!

Ако сте любител на кецовете като мен, тогава Buzz има добри новини за вас!

 

Когато говорим за кецове, моят вкус е разнообразен и винаги избирам малко по-различни, които се отличават от останалата колекция, която имам. Рядко обаче пропускам „хибрид“ на класически модел, защото новостите при маратонките ми дават свободата да проявявам въображение, да експериментирам и да пробвам нови комбинации от дрехи.

Сигурен съм, че всички сме имали поне един чифт “Air Force 1” в колекцията си? Точно затова този път Nike ни зарадваха с „Air Force 1 Evo“. Моите " force"-ве вече имат въздушна камера и вълнообразен nike swoosh, което е супер добро решение, ако питате мен. Бих казал, че останалата част от кецовете е същата - приятна и удобна материя, с която спокойно влизате в есенния сезон. Просто не можете да сбъркате с " force"-а.

След streetwear, Air Force е най-популярният сред баскетболните фенове, ето защо тези кецове съществуват и днес. През 1982 г. Nike представя AF1 като баскетболна обувка и след повече от 40 години все още се радваме на различни вариации и цветове на този легендарен модел на Nike.

Съчетах новите си кецове със спортен аутфит по цвят и това не е единственият начин да покажа добра форма, затова Air Force 1 Evo са идеалният избор.

Твоят чифт Air Force 1 Evo те очаква в най-близкия магазин BUZZ или онлайн. Побързай и вземи своя чифт.

До скоро!

 

@vanjavu

 

Подобни статии