Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
18.09.2024.

PUMA RS-X Efekt се завръща за още

Здравейте, приятели!

 

Калин е на линия и днес ще ви разкажа за едни обувки, които просто няма как да останат незабелязани – PUMA RS-X Efekt Premium Athletics се завърнаха и този път още по-яки от всякога!

 

Като човек, който е дълбоко в света на уличната мода и обича доброто комбо между стил и удобство, веднага се насочих към новите PUMA RS-X Efekt Premium Athletics. Вдъхновени от емблематичната технология за бягане на PUMA от 80-те години, сега RS-X са напълно трансформирани за съвременния свят. Те вече не са самоза спорт, а за тези от нас, които искат да бъдат една крачка напред в модата.

Като говорим за мода, любимият ми начин да ги съчетавам напоследък е с новата колекция на The North Face. А за да направиш всеки аутфит малко по-различен и специален, може да облечеш тениската върху суитчера – да, не се шегувам – както съм направил аз. Така наистина ще кажеш: „Аз съм тук, за да се откроявам!“

Така че, приятели, ако искате да сте винаги една стъпка напред, PUMA RS-X Efekt Premium Athletics са за вас. Очакват те в магазините на BUZZ и онлайн.

Ще се видим в града, със стил, както винаги!

До скоро,

 

Калин

Подобни статии