Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
21.08.2024.

RETRO TECH RUNNER

Хей момчета,

 

Септември наближава, което означава само едно – време е за истински 'back to school' пазаруване на кецове! Като човек, който постоянно балансира между училище, спорт и общуване в квартала, знаех, че трябва да избирам внимателно, когато търся нов чифт. Новият Nike P-600 - или - последният ми пикап, пасва идеално тук.

Първото нещо, което грабна окото за P-6000, беше неговият дизайн. Този модел е "по-малкият брат" на Nike Pegasus от 2006 г., така че естетиката от началото на 2000-те е налице. Ретро атмосферата се усеща абсолютно, когато ги обуете и пасват идеално на днешните тенденции. Обичам, когато съчетават носталгични вибрации с модни детайли – комбинация, която не е твърде футуристична, но не и скучна.

Второто нещо, което беше определящо, за да избера точно този чифт, е удобството! Тяхната многослойна мрежеста структура позволява на крака да диша, докато меката стелка от пяна осигурява перфектния баланс между омекотена опора и твърдост.

Nike P-600 са отличен избор за любителите на модата, комфорта и спорта и без съмнение чудесно допълнение към вашата колекция. Пасват идеално на дънки, анцузи, така че определено са сигурен избор. Не е нужно да мисля дали ще изглеждам добре – знам, че ще изглеждам!

 

Можете да намерите вашия чифт в най-близките магазини на  Buzz или онлайн.

До скоро!

 

@vanjavu

Подобни статии