Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
17.07.2024.

Ретро футуристичен стил с Nike ZOOM VOMERO 5

Здравейте, BUZZ фенове!

 

Казвам се Мила и съм новото попълнение към страхотния BUZZ Crew. Занимавам се с музика и съм Resident DJ в EXE, но освен това съм и истински моден и снийкър ентусиаст. Затова и съм толкова развълнувана да споделя с вас новите ми любими обувки за лятото – Nike ZOOM VOMERO 5.

Nike е брандът, към който винаги се връщам. За мен той се е превърнал в символ на комфорт и стил, а когато става дума за обувки, държа да ми е доста удобно. Особено през лятото, защото винаги съм в движение! Nike ZOOM VOMERO 5 съчетават и двете качества перфектно и си отиват с всичко, което ми позволява безкрайни комбинации. Тук съм ги съчетала с Nike Sportswear Collection къси панталонки, боди и тениска, но може лесно да се носят дори и с някоя готина лятна рокля.

Главният виновник за несравнимото удобство е подметката Zoom Air, която е специално проектирана за стабилност и комфорт. Все пак първоначално са замислени като обувки за бягане! И въпреки че не бягам толкова често, нещото, което ме грабна веднага беше техният ретро, но същевременно футуристичен стил.

Nike ZOOM VOMERO 5 те очакват в магазините на BUZZ и онлайн.

 

До скоро,

Мила

Подобни статии