Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Buzz crew
05.06.2024.

Nike Dunk High – Комбинация от ретро и модерно за всеки

Nike Dunk High - са лайфстайл кецове, които съчетават ретро с модерни детайли. Класиката се завръща, спортният дизайн и новите модерни детайли гарантират, че тези маратонки лесно ще се съчетаят с останалата част от вашето облекло.

Отдаваме почит на оригинала, който е проектиран като баскетболна обувка. Леката и мека междинна подметка от пяна придава страхотен вид, перфектен комфорт и лекота на движение. Гумената подметка с кръгово усукване в предната част на крака, освен отлично сцепление, осигурява и издръжливостта на тези маратонки.

Nike Dunk High е нещо повече от маратонка; те са израз на стил и комфорт. Те са идеалният избор за всички, които искат да съчетаят винтидж визия с модерни детайли. С тези маратонки винаги ще сте в крак с модата, независимо от повода.

Защо да изберете Nike Dunk High?

1. Ретро стил с модерни детайли

2. Комфорт и здравина

3. Лек и ефирен

4. Издръжливост

Ако сте почитатели на винтидж стила, изберете тези маратонки Nike и се насладете на комфорта през целия ден и атрактивния им дизайн. Винаги съм харесвала гащеризоните, защото са удобни и лесни за комбиниране. Пасват на всяко облекло!

Не пропускайте възможността да освежите гардероба си с това вечно парче, което ще ви следва на всяка крачка. Nike Dunk High са вашият нов приятел за всички поводи и можете да ги намерите в Buzz магазините или Online.

 

Xo Iva

Подобни статии