Безплатна доставка за поръчки над 90лв.

Вземи поръчката си от наш магазин

Нашата лоялна програма е факт!

Blogger Pick
25.09.2024.

Nike Dunk Low: Иконичният

Здравейте, хора!

Аз съм Иляна или накратко можете да ме наричате Или. Аз съм професионален спортист, но отскоро и инфлуенсър в модната ера. Това, което най-много харесвам е комбинацията от света на спорта и света на модата и особено градския стил, който също ме идентифицира. Въпреки че прекарвам значително време с различни модели Nike поради професията си, моят любим и най-носен модел на всички времена е Nike Dunk Low Next Nature.

Когато отворих кутията с маратонки и ги видях за първи път, знаех, че тези маратонки са специални. Толкова сладкият лилав цвят на този модел незабавно привлича вниманието, идеален за всяко градско облекло. Nike Dunk Low е баскетболна икона от 80-те години. Имат нисък профил с класически връзки и логото на Nike, което подчертава качеството, оригиналността и стила на най-добрата марка и показва на всички защо Nike е вашият най-добър избор.

Удобни, леки и стилни - Nike Dunk Low Next Nature са модел, който накратко може да се опише като задължителен. И да, този модел може да разнообрази всеки ваш аутфит. Този път ги стилизирах с тениска Nike и семпла черна пола. Как бихте ги стилизирали? Покажете ни вашите комбинации и тагнете Buzz в Instagram. А дотогава се насладете на тези слънчеви дни, отпуснете се и вървете с високо вдигната глава с новите си Dunks.

Налични се в магазини BUZZ и онлайн.

С много любов,

@illy

 

Подобни статии